3 tips om sneller aangenomen te worden

magazijn vacatures rotterdam

Je verstuurt elke maand tientallen sollicitaties voor magazijn vacatures Rotterdam en vacatures zorgpersoneel Eindhoven. Helaas ben je nog maar voor enkele gesprekken uitgenodigd en je bent hier niet aangenomen. Wat kun je verbeteren om sneller aangenomen te worden? In dit artikel vind je drie tips.

1. Update je CV

Iets wat we vaak vergeten, maar wat eigenlijk wel heel belangrijk is: het updaten van je CV. Zorg ervoor dat je recente relevante werkervaringen, opleidingen en cursussen op je CV vermeld. Kijk bij elke vacature weer opnieuw naar je CV en schrap wat niet relevant is. Denk ook na over eventuele cursussen en vrijwilligerswerk die wel relevant zouden kunnen zijn en voeg dit toe.

magazijn vacatures rotterdam

Tip 2: Kom niet te laat

Het is belangrijk om niet te laat te komen voor je sollicitatiegesprek. Hiermee geef je namelijk de indruk dat je niet echt geïnteresseerd bent.

Tip 3: Zorg voor een goede voorbereiding

Voordat je naar een sollicitatiegesprek gaat is het aan te raden om je goed voor te bereiden. Bedenk wat je over jezelf wilt vertellen en waarom je bij het bedrijf wilt gaan werken. Doe ook onderzoek naar het bedrijf, zodat je kan laten zien dat je echt interesse hebt.