Laat je inspireren door oldschool tattoos en creëer een eigen stijl

oldschool tattoo

Ben je op zoek naar een manier om jouw stijl te personaliseren? Overweeg dan een oldschool tattoo. Deze klassieke tatoeages zijn niet alleen tijdloos, maar ook een perfecte aanvulling op je mode-uitstraling. Oldschool tattoos herken je aan hun dikke lijnen, felle kleuren en iconische afbeeldingen zoals ankers, zwaluwen en harten. Het zijn designs die de tand des tijds hebben doorstaan en nu weer helemaal in de mode zijn. Of je nu onervaren bent met tatoeages of al meerdere tattoos hebt, oldschool tattoos blijven een stijlvolle keuze.

Hoe je oldschool tattoos kunt combineren met je outfit

Het stylen van je outfit met een oldschool tattoo kan verrassend eenvoudig zijn. Door de opvallende en vaak kleurrijke ontwerpen van deze tattoos kun je je outfits subtieler houden. Denk aan basics zoals een effen T-shirt of een klassiek leren jasje. De tattoos creëren al genoeg visuele interesse, dus je hoeft niet per se voor drukke patronen te gaan. Jeans, sneakers en simpele accessoires maken je look af en laten je oldschool tattoo stralen. Het is een geweldige manier om een tijdloze en edgy uitstraling te laten zien zonder al te veel moeite. Daarnaast zijn er ook mode-items die direct geïnspireerd zijn op oldschool tattoos. Denk hierbij aan kledingstukken met prints van ankers, zwaluwen of rozen. Door deze elementen terug te laten komen in je kleding, zorg je voor een doorlopende stijl in je look. 

oldschool tattoo

Oldschool tattoos voor een statement in de mode

Oldschool tattoos zijn meer dan alleen lichaamsversieringen; ze zijn een culturele uitdrukking en kunnen zelfs als modeaccessoire dienen. Door de jaren heen hebben veel modetrends zich laten inspireren door de iconografie van oldschool tattoos. Deze klassieke tatoeages zijn nu regelmatig te zien op de catwalk en in modetijdschriften. Ze worden als statement pieces gezien, net als een opvallende tas of een paar unieke schoenen. Tatoeages in deze stijl bieden eindeloze mogelijkheden voor zelfexpressie en maken je look helemaal af.