Altijd en overal kunnen betalen

anwb visa

Met een anwb visa kun je overal ter wereld betalen, dit in tegenstelling tot een bankpas waarmee dit niet altijd mogelijk is. Het bedrag wat je betaald met je pasje, wordt niet zoals je bankpas direct van je rekening afgeschreven. Een keer in de maand krijg je een overzicht van alle betalingen die je met de kaart hebt gedaan, na een aantal dagen moet je dan betalen of je betaald het bedrag in termijnen terug aan de maatschappij. Wees er wel van bewust wanneer je in termijnen wilt betalen hier wel rente overheen komt. 

anwb visa

Niet alleen een betaalkaart

Tegenwoordig is een creditcard meer als zomaar een kaart om mee af te rekenen in een winkel of ander bedrijf. Doe je een aankoop met de kaart, dan is deze in de meeste gevallen een tijd verzekerd tegen diefstal of verlies. Maar spaaracties of kortingen worden ook regelmatig gegeven als je gebruik maakt van de kaart, de kosten van de verschillende aanbieders kunnen wel ver uit elkaar liggen. Op credit-card.nu kun je de verschillende aanbieders van een kaart eenvoudig met elkaar vergelijken.Let vooral op de kosten en voorwaarden die erg belangrijk zijn bij het gebruik van een kaart.

Heeft de kaart voordelen?

Een creditcard heeft in vergelijking met een betaalpas wel een aantal voordelen, waar je buiten europa niet overal met een bankpas kunt betalen kun je dit met de kaart wel. Ook wanneer je een aankoop wilt doen bij een buitenlandse website is dit in de meeste gevallen niet mogelijk, met de kaart kun je altijd en overal ter wereld veilig je betalingen doen. Je hoeft niet bang te zijn dat je aankopen niet verzekerd zijn, in veel gevallen bieden de meeste maatschappijen een prima verzekering zodat je daar geen zorgen over hoeft te hebben. Enige nadeel kunnen de kosten zijn die je ieder jaar moet betalen, of per transactie betaald.