Assurantieportefeuille te koop aangeboden

assurantieportefeuille te koop aangeboden

Assurantieportefeuille te koop aangeboden. Deze tekst zal je in het dagelijkse leven misschien nog nooit hebben gezien. Echter is dit in het zakenleven een zeer interessante verkoop. Veel verzekeraars en tussenpersonen hebben hier vaak mee te maken. Zij noemen dit een samenwerkingsovereenkomst. Hierin worden afspraken gemaakt wat de provisievergoeding zal zijn voor een tussenpersoon, voor de verrichte werkzaamheden in dienst van een verzekeringsbedrijf. Maar ook door
verzekeringnemers op grond van overeenkomsten van opdracht. Deze
samenwerkingsovereenkomsten en opdrachtovereenkomsten, worden ook wel de assurantieportefeuille genoemd.

Lees hier meer over, assurantieportefeuille te koop aangeboden

Via CONFIDENTIA is het mogelijk om een portefeuille te gaan kopen of verkopen. Dit bedrijf is opgezet door Jan Peter Bouter en al vanaf 9 juli 2009 ingeschreven bij de KvK onder deze naam.

Veel tussenpersonen of assurantiebedrijven houden zich vaak met de vraag bezig of zij wel goed bezig zijn. In sommige gevallen willen tussenpersonen hun portefeuille verkopen, maar weten eigenlijk niet hoe zij dit het beste kunnen aanpakken. Gelukkig dat CONFIDENTIA hier meer kennis over heeft en hiermee uitermate goed zal kunnen helpen. Neem daarom contact op met dit bedrijf wanneer jij met deze plannen rond loopt. Zij kunnen helpen om een geschikte kandidaat hiervoor te vinden.