Beleggingsfonds onroerend goed 

beleggingsfonds onroerend goed

Vastgoed kent meerdere vormen. Het is onder te verdelen in de woning-, winkel-, bedrijfsruimte- en kantorenmarkt. Vastgoed wordt ook wel onroerend goed genoemd en daarin kun je beleggen. Dit is altijd handig maar zeker in deze tijd is beleggen in onroerend goed een verstandige keuze. Bij ons kun je beleggen in huizen. Doordat de huizenprijzen gigantisch stijgen de laatste jaren omdat er zoveel mensen op zoek zijn naar een huis, is de kans op veel rendement ook groot. Daar wordt iedere belegger gelukkig van. Ook bij ons kunt u beleggen in een beleggingsfonds onroerend goed.  

beleggingsfonds onroerend goed

Bij ons beleggen  

Je kunt bij meerdere bedrijven terecht voor het beleggen in onroerend goed maar bij ons weet je zeker dat je profiteert van vele voordelen. We hebben bijvoorbeeld medewerkers met veel ervaring in huis. Daarnaast kiezen we goede panden met een perfecte ligging. Vlakbij steden zoals Amsterdam, Utrecht, Leiden en Rotterdam. Omdat de vraag naar huizen hier vele malen groter is dan het aanbod, is de kans op overbieden op een huis en dus veel rendement, aanzienlijk groter.  

Voordelen  

Het beleggen in onroerend goed kent meerdere voordelen. Het is bijvoorbeeld handig dat je constant extra inkomsten hebt. Daarnaast is vastgoed minder gevoelig voor inflatie waardoor je als belegger minder risico’s loopt.