Een dagje Rotterdam

Een dagje Rotterdam, wie wilt dit niet! In de mooiste rotstad die er is ken je een hoop doen! Er is voor iedereen wat wilds. Ben je al vaker in Rotterdam geweest en wil je nieuwe plekken en activiteiten ontdekken? Dan kan dat zeker. Ook als het je eerste keer is, kun je een hele mooie tijd hebben in deze bruisende stad. Rotterdam staat vooral bekend om de Rotterdamse haven en de Maas. Er is natuurlijk nog veel en ook veel wat onbekend is wat Rotterdam zo mooi en gezellig maakt. Vergeet ook niet de nuchtere mensen die altijd in zijn voor een leuke avond!

Shoppen in de leukste straten

Rotterdam heeft niet alleen mooie gebouwen en een interessante geschiedenis. Er zijn ook een hoop winkelstraten die je af kunt en waarmee je je dag kunt voelen. Denk aan een de unieke Koopgoot voor sieraden Rotterdam of de lijnbaan met de bekendste winkels. Ben je opzoek naar boutiekjes? Ga langs op de Pannekoekstraat en de Meent. Hier kun je mooi je dag eindigen bij de leukste restaurants waar je later op de avond ook een drankje kunt doen. Het voordeel is dat alles op loopafstand is en je niet lang kwijt bent aan lopen van winkel tot winkel.

Vraag tips aan een local

Wil je Rotterdam als een local ervaren? Ken je iemand die een echte Rotterdammer is? Vraag eens naar wat tips of vraag of je een keer samen door de stad kunt lopen. Een stad door de ogen van een local ervaren is een unieke ervaring. Je komt op plekken die je op internet niet snel vindt en je leert een stad op een andere manier kennen. Online kun je ook altijd naar tips vragen van local tentjes die erg populair zijn en waar je weinig toeristen tegenkomt.