Een theedoek laten bedrukken: plezier voor een lange tijd

Mijn man is al jaren voorzitter van de lokale voetbalclub. Ik heb een paar maand geleden een theedoek laten bedrukken voor in de kantine. Ik ga er regelmatig helpen en het was altijd een gedoe: ‘wie brengt theedoeken mee’ of ‘waar zijn die theedoeken gebleven’? Ik heb er een serie laten bedrukken en sindsdien draagt iedereen er zorgt voor. Ze worden niet meer verloren gelegd of ze worden niet meer gebruikt voor vuile klusjes, wat vroeger wel eens het geval was.


Een theedoek heb je voor lang

We hebben theedoeken gekozen in de kleuren van het voetbalteam en er de naam van de club laten op drukken. We gebruiken ze drie tot vier keer in de week: bij wedstrijden, trainingen en vergaderingen van het bestuur. Ze worden regelmatig gewassen en toch zijn ze nog altijd even mooi als toen we ze hebben aangekocht. Voor deze kleine investering hebben we al heel wat plezier van deze mooie theedoeken gehad. Ik denk eraan om aan de tennisclub van mijn zoon ook zo’n cadeau te doen en voor hen ook mooie theedoeken te laten drukken. Het is een echte aanrader!