Emmers bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst

Wilt u nieuwe klanten aantrekken met een uniek gadget? Wilt u uw werknemers eens verrassen met een beloning voor hun trouwe inzet voor uw organisatie? Een praktische eye-catcher die goed van pas zal komen is een emmer die u kunt laten bedrukken met het logo en/of tekst van uw bedrijf of organisatie. Een emmer is veelzijdig in gebruik en kan bovendien overal mee naartoe worden genomen. Zo zal hij zeker in het oog springen, zowel binnen- als buitenshuis. Er is ook voldoende ruimte om uw bedrijfslogo en/of tekst goed te laten opvallen. Bovendien kunt u de emmer ook vullen met een of meerdere leuke attenties.

Emmers bedrukken in verschillende kleuren, uitvoeringen en formaten

Wilt u subtiel uw organisatie beter laten opvallen en meer in de kijker zetten? Dure, drukke reclamecampagnes zijn lang niet zo succesvol als men denkt. Een subtiele manier om uw bedrijf of organisatie in het oog te laten springen met een origineel gadget als een emmer gepersonaliseerd met uw logo en/of tekst. Emmers zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, van fel geel tot neutraal grijs. U bepaalt zelf de lay-out van uw relatiegeschenk, volgens uw eigen stijl. Ook de opdruk kunt u volledig zelf kiezen. Daarnaast heeft u ook een ruime keuze aan verschillende formaten en materialen, afhankelijk van de toepassingen. Stel zelf uw eigen emmer samen in overeenstemming met uw wensen en stijl.

Emmers professioneel laten bedrukken

Wilt u een emmer als relatiegeschenk geven aan uw klanten en/of werknemers? Laat dan de emmer bedrukken met uw eigen tekst of logo. Zo zal uw bedrijf of organisatie zeker in de kijker lopen. Wilt u een lay-out in full colour of kiest u voor 1 tot 4 kleuren in zeefdruk. Laat uw creativiteit de vrije loop, de mogelijkheden zijn echt eindeloos! Wilt u graag uw ontwerp eens zien alvorens de bestelling te plaatsen? Vraag dan eerst een gratis proefdruk aan. Alles wordt steeds veilig en snel betaald en verzonden.