Fan controller kopen

Ik wilde een fan controller kopen! Ik als beginnende kweker hebben het gelijk groot aangepakt. Door een kas te laten bouwen op het erf wilde ik ervoor zorgen om kruiden en groenten te bouwen om dit vervolgens te verkopen aan diverse bedrijven. Het voordeel bij mij is dat ik geen diverse stoffen gebruik om het sneller te laten groeien of wat dan ook, gewoon puur de smaken zoals het hoort te smaken!

logo

Door een fan controller te kopen hoef ik in ieder geval niet meer te letten op de temperatuur in de kassen, deze kan met name nu nogal hoog oplopen. Uiteraard dient de controller ervoor dat het geregeld wordt en dus ook in de gaten gehouden wordt. Door op het internet te zoeken naar een controller ben ik terecht gekomen op de website van Growexpert. Hier wist ik het in ieder geval zeker dat hun een stuk voordeliger zijn als wat ik elders gezien heb. Dit is dan ook de doorslag geweest voor mij om bij hun te bestellen. Nog geen twee dagen later had ik mijn controller al in huis!