Floris van Bommel; gewoonweg kwaliteit!

Floris van Bommel schoenen. Een plezier om te dragen!

Voor enkele wegen terug was ik namelijk op het internet aan het zoeken naar nieuwe schoenen. Naar de stad gaan had ik niet zoveel zin in waardoor ik hoopte het via internet te verkrijgen. Zo ben ik online gaan zoeken en terecht gekomen bij hun op de website. Hier viel het mij direct op dat er voor zowel mannen, vrouwen én kinderen leuke schoenen te vinden is. Ook in de kosten is het een stuk lager vergeleken met wat ik bij andere bedrijven heb gezien. Hierdoor heb ik besloten om verder in het assortiment te kijken in de hoop een passende paar schoenen te vinden.

 

Genoeg gezien

Bij het bekijken van het assortiment merkte ik meteen dat er meer te vinden is als 1 paar schoenen. Nadat ik alle leuke schoenen had aangeklikt had ik er opeens drie in mijn winkelmandje… Ik heb er in het begin over nagedacht welke schoenen ik wilde bestellen. Echter waren de kosten aan de lage kant waardoor ik ervoor heb gekozen om ze alle drie te bestellen! Met nog geen 24 uur later had ik mijn bestelling al in huis waar ik enorm tevreden over ben.