Gabor ballerina

Het dragen van gabor ballerina is iets wat ik al jaren in het bezit heb! Zo vind ik deze schoenen perfect zitten aangezien ze geheel aansluiten aan mijn voeten. Geen wrijving mogelijk waar blaren door kunnen ontstaan! Helaas begin ik nu wel te merken dat de ballerina’s die ik nu heb kapot beginnen te gaan waardoor ik nieuwe nodig heb, na een tal van jaren is het hoog tijd geworden dat ze vernieuwd worden! Door op het internet te zoeken naar stevige nieuwe schoenen ben ik terecht gekomen op de website van Durlinger. Hier hadden ze namelijk precies dezelfde schoenen als welke ik had.logo (1)

Dit was voor mij natuurlijk perfect aangezien ik niet hoef te zoeken of een keuze moet maken. Heb er trouwens wel voor gekozen om er een tweede paar bij te bestellen, puur wegens het feit dat ook ik eens wil veranderen van kleur!

Het bestellen bij hun op de website gaat een stuk makkelijker als wat ik elders heb gezien. Binnen enkele minuten had ik de rekening betaald en hun mij een bevestiging gestuurd dat het in goede orde ontvangen is. Hun maken het mogelijk om het netjes en zorgvuldig in te pakken om het vervolgens binnen enkele dagen te bezorgen op locatie!