Goede tunnelkassen voor een uitstekend klimaat

Ik beschik nu over een paar tunnelkassen en het bevalt me tot nu toe erg goed. Het werd al snel een uit de hand gelopen hobby, dat kweken van mij, maar ik heb er tomeloze plezier in en vind het daarom ontzettend leuk om dit goed mogelijk vol te houden. Ik breid het allemaal steeds meer uit, waardoor er op dit moment veel te doen is. Naast het zaaien kweek ik dus ook, en dat vind ik eigenlijk het allerleukste.

Exotische planten

Omdat de tunnelkassen mij de gelegenheid bieden om een goed klimaat hand te haven, kan ik nu ook kiezen voor exotische planten en bloemen. Ik vind dit fantastisch, ik heb het net allemaal winterklaar gemaakt, zodat ze ook in dit seizoen hun best doen om te groeien. Het gaat allemaal behoorlijk goed en ik heb zin in de oogst. Samen met een vriend van mij zijn we druk in de weer om het nog meer uit te breiden.

Meer weten?

Wil je ook goede spullen? Kijk dan maar op de website van Kroonkas, een uitstekend bedrijf met goede spullen tegen lage prijzen. Wat mij betreft een aanrader.