Help! Mijn bereik is heel slecht

Je hebt een tijdje geleden een online platform opgestart. Je dacht vooraf goed onderzoek gedaan te hebben en je goed voorbereid te hebben. Je hebt een plan opgesteld en voert alles volgens plan uit. Je merkt dat er zelfs dan dingen mis kunnen gaan. hoe kan dat toch? De online wereld is een wereld die constant aan het veranderen is. Voordat je een trend hebt gelezen zijn er alweer nieuwe trends en ontwikkelingen bijgekomen waar je snel op in moet spelen. Het is niet gek als je hier niet genoeg tijd en kennis voor hebt. Je kunt niet over specialist in zijn. Gelukkig zijn er talloze manieren om dit op te lossen!

Hulp vragen

Je hebt een bepaald bereik behaald waardoor je het druk genoeg hebt, maar je hebt nog niet je target gehaald. Je weet niet zo goed hoe je dit zelf allemaal kunt oplossen. Gelukkig bestaan er genoeg bureaus waar je diverse dingen kunt laten doen zoals Facebook adverteren uitbesteden of je Instagram account over laten nemen. Je laat het werk over aan specialisten die genoeg tijd hebben in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo kun jij je focussen op andere doelen wat jouw werk weer makkelijker maakt.

Maak een tussenevaluatie

Merk je dat je nog steeds tegen problemen aan loopt? Dan is het handig te overwegen extra personeel aan te nemen die in ieder geval het administratieve gedeelte over kan nemen. Ook kun je ervoor kiezen een tussenevaluatie uit te voeren. Dit betekent dat je gaat kijken naar de voortgang, de doelen en wat beter kan. Zo kun je je plan deels herschrijven en nieuwe doelen vaststellen die haalbaar zijn. Het kan zijn dat je je doelen te onrealistisch hebt opgezet, waardoor je je targets niet op tijd haalt.