Het nieuwe programma boekje voor evenementen met Festivalchair.com

Festivalchairs.com

Festivalchairs.com biedt innovatieve mogelijkheden om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Afhankelijk van wat voor evenement je gaat organiseren zijn jouw behoeftes natuurlijk anders. Echter is er voor bijna elk evenement wel een programmaboekje of flyer waar de bezoekers de hele tijd mee in de handen lopen. Maar kan dit ook anders? Kan dit ook op een creatieve manier weergegeven worden? Dat is een vraag die velen zich stellen. Gelukkig is het antwoord natuurlijk ja. Wat dacht je van een kartonnen uitklapstoel die alle informatie omvat die nodig is? Zo hoeft niemand het mee te slepen en is het alleen nodig om naar de stoel te kijken. 

Festivalchairs.com

Creatief met design 

Ja je leest het goed, het is tegenwoordig dus mogelijk om jouw bedrijfsinformatie of evenement informatie op een kartonnen stoel te laten printen. Op deze manier kan jij zelf een ontwerp maken en deze laten afdrukken op een groot aantal stoelen. Zo laat jij iedereen op jouw evenement op een gepersonaliseerde stoel zitten. Hoe gaaf is dat? 

Het is wel belangrijk dat je goed nadenkt over het ontwerp. Ben jij zelf niet zo creatief? Ga dan even langs bij de marketingafdeling of huur een expert in. Wanneer jij bijvoorbeeld 100 stoelen laat afdrukken wil je niet dat het een slecht ontwerp is. Deze stoel met de eyecatcher van het evenement worden en dus moet het perfect zijn.