Hulp voor bedrijven in Huizen

bedrijven Huizen

Veel bedrijven in Huizen en omgeving hebben ooit wel eens te maken gehad met een financiële dip. Meestal is dit maar tijdelijk en kunnen zij gewoon doorgaan met bestaan. Echter bestaat de kans dat er een bedrijf is die zelf even niet meer weet hoe een bepaalde situatie het beste opgelost kan worden. Heel af en toe wordt er een faillissement aangevraagd, maar voordat het zover moet komen, zijn er misschien wel andere oplossingen te vinden. Oplossingen waarmee Oxyz zeker zou kunnen helpen. Want de schuldhulpverlener, Jaap Tol, weet als geen ander om deze ellende te voorkomen.

bedrijven Huizen

Goede hulp voor bedrijven in Huizen

Jaap Tol is een schuldhulpverlener die al meerdere zaken van de ondergang heeft weten te redden. Wat erg belangrijk is dat er tot in de puntjes wordt bekeken hoe een bepaald bedrijf zijn inkopen doet. Vaak wordt er meer uitgegeven dan dat er binnen komt en dan kan het een kwestie van de buikriem een beetje aan te trekken. Niet iedereen is het er vaak mee eens wanneer er naar een manier wordt gezocht om een bedrijf van de ondergang te redden. Natuurlijk moeten er bepaalde dingen veranderd worden, of helemaal achterwegen gelaten worden.

Vanaf het moment dat Oxyz met ons bedrijf ging bemoeien hebben wij veel geleerd. Voor op het gebied van inkopen doen, daar hebben wij veel geld mee kunnen besparen. Geld wat wij op dat moment erg hard nodig hadden, maar inmiddels zijn wij weer een bloeiend bedrijf.