Lichtletters

Colorlux

Laat uw bedrijfsnaam goed opvallen door een logo of bedrijfsnaam in lichtletters te laten maken door Colorlux. Wij maken deze in allerlei soorten en maten, van kleine logo’s tot enorme afmetingen. Lichtletters trekken de aandacht van mensen tijdens het voorbijgaan en zijn een ideaal middel voor reclamedoeleinden. Kijk maar naar het bord van de MacDonalds die van heinde en ver al te zien is.  Wanneer u uw logo verwerkt wilt hebben in een lichtletter dan kan dit op meerdere manieren, namelijk als doosletters met of zonder licht erin verwerkt. Wij raden altijd aan om de letters te verlichten zodat ze meer opvallen. Als u er licht in verwerkt wilt hebben dan kan dit door de voorkant te verlichten, of juist door de achterkant te verlichten.

Colorlux

Lichtletters met logo

Behalve de lichtletters waarin uw bedrijfsnaam of alleen letter staan kunnen we natuurlijk ook een logo erin plaatsen bij de letters, of in het logo de letters verwerken. Op deze manier onthouden mensen ook het logo en de bedrijfsnaam en worden nieuwsgierig naar het bedrijf wat er achter zit.

Wilt u samen met ons bekijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van lichtletters neem dan vrijblijvend contact met ons op.