Lounge ligbedden buiten

Ik kocht lounge ligbedden buiten

Ik heb een tijdje geleden lounge ligbedden buiten gekocht. Ik was er al langere tijd naar aan het kijken en onderzoek aan het doen, en uiteindelijk heb ik ze bij Dutch Rivièra gekocht. De lounge ligbedden buiten zijn ontzettend mooi, fijn en brengen veel sfeer in mijn achtertuin. De ligbedden worden op maat gemaakt en passen daarom precies bij de koper. Ik heb geen minuut spijt gehad van mijn aankoop!

luxe-loungebedden5-700x500Proces

Ik ben eerst online op de website van Dutch Rivièra gaan kijken. Hier stond veel informatie en zo kwam ik goed geïnformeerd naar de winkel. Na een kijkje genomen te hebben op de website ben ik naar de showroom gegaan om me hier eens goed te laten adviseren. In de showroom kwam er gelijk een adviseur naar me toe. Ontzettend aardige man, die mijn situatie aanhoorde en me met liefde adviseerde. Na een interessant gesprek ben ik naar huis gegaan met wat materiaal en kleur samples. Thuis heb ik uiteindelijk een keuze gemaakt. Toen ik weer in de showroom kwam om mijn wensen door te geven is dit allemaal opgeschreven, en in fabricatie gegaan.

Mijn ervaring

Mijn ervaring is volledig positief. Ik was blij verrast over het feit dat er ook nog vriendelijke behulpzame verkopers bestaan, en heb veel aan de adviezen van deze mensen gehad. Uiteindelijk heb ik dus na ongeveer drie weken mijn ligbed ontvangen en ik maak er nu met veel plezier gebruik van, tijdens alle vier de seizoenen!