Met mijn Personal trainer Son werken aan mijn gezondheid!

Ik ben echt ontzettend blij met mijn personal trainer Son, want dankzij haar ben ik sporten weer leuk gaan vinden en kijk ik er zelfs naar uit om naar de sportschool te gaan. Lange tijd heb ik sport echt verafschuwd en dus heb ik jarenlang eigenlijk niks aan sporten gedaan. Helaas zag ik de afgelopen jaren wel dat de kilo’s er bij mij langzaam maar zeker aan kwamen. Daarom gooide ik vorig jaar resoluut het roer om en schakelde ik Laura Scheepens in, die mij zou moeten helpen om weer op fit te worden en op gewicht te blijven!

Mijn fitness-doelen bereiken

Laura Scheepens is echt de beste personal trainer Son, want zij heeft bij mij de knop om weten te zetten wanneer het om sporten en gezond leven gaat. Samen met haar heb ik een efficiënte manier gevonden om mijn fitness-doelen te halen. Aangezien ik me snel verveel, heeft ze me aangeraden om elke week verschillende soorten sporten te doen om lekker af te wisselen. De ene week doe ik bijvoorbeeld een bootcamp, terwijl ik de andere week wat minder zin heb om de deur uit te gaan en dus thuis train met mijn eigen lichaamsgewicht. Het sporten zit nu zo erg in mijn routine dat ik niet meer zonder kan!