Mijn ervaringen met een wandcoating 

wandcoating

In dit blog zal ik snel doornemen waarom ik er voor gekozen heb een wandcoating te laten aanbrengen in mijn eigen bedrijf en persoonlijke badkamer. Het heeft mijn leven een heel stuk makkelijker gemaakt en hoop dat ik andere met dit blog duidelijk kan maken waarom.

wandcoating

Wat zijn de voordelen van een wandcoating?

Een wandcoating is een laag van kunststof over je muur heen. Het biedt extra bescherming tegen vocht en vuil. Voor iedereen, die net als ik, van een schoon huis houdt is het dan ook een geweldige uitvinding. In eerste instantie had ik de wandcoating op advies van een vriend aangebracht in de keuken van mijn restaurant. Er was meteen een wereld van verschil. De beschermende laag zorgt ervoor dat vieze vetvlekken niet blijven zitten op de wanden. In een keuken komt dat soort vuil natuurlijk vaak voor. Het was dan ook een verademing bij het schoonmaken om te merken hoe veel makkelijker dit ging. 

Hoe heb ik mijn wandcoating aangeschaft? 

Vervolgens besloot ik dat ik dergelijke bescherming ook in mijn eigen huis wilde. Ik had net een nieuwe badkamer en hoopte te voorkomen dat ook deze weer helemaal onder de schimmel zou komen te zitten. Op advies van experts online kocht ik een bepaalde wandcoating. Tot op de dag van vandaag is er geen schimmel te zien in mijn badkamer. Het onderhoud is zeer laag. Ga dan ook snel op zoek naar je eigen wandcoating zou ik zeggen!