Neon tekst verlichting heeft de ruimte karakter gegeven

Neon tekst verlichting

 De nieuwe neon tekst verlichting die nu bij mij aan de muur hangt heeft een positief effect op de uitstraling van de kamer. Het was mogelijk om zelf het ontwerp en de grootte te kiezen omdat het helemaal op maat gemaakt wordt hier in Nederland. Een tot dan toe kale kamer had iets unieks nodig om het aan te kleden, ‘t liefst ook iets van mezelf. Ik houd ervan als objecten  kleurrijk zijn en dat was de neon tekst die ik samen met een bedrijf zelf ontworpen heb een aanwinst waar ik tot nu toe erg gelukkig mee ben. 

Neon tekst verlichting

Persoonlijke op maat gemaakte neon letters voor iedereen 

Dat neon tekst verlichting naar wens laten maken zo eenvoudig, goedkoop en snel kon verbaasde me. Ik ben blij dat ik goed geholpen ben met advies, snelle service en een prachtig eindresultaat van hoge kwaliteit. Het is daarnaast fijn dat de mannen led verlichting hebben gebruikt dat naar mijn weten de meest zuinige verlichting op de markt is. Mooi fel licht voor een lage prijs is mooi, gelukkig is het licht niet zo fel dat het een hele ruimte overheerst maar is het meer sfeerverlichting waarin je toch in staat bent iets van papier te kunnen lezen als deze alleen brand zonder andere verlichting aan. Ik denk dat jij  prachtig verlichte letters aan de muur ook wel zou kunnen waarderen.