Op zoek naar rijscholen in Scherpenzeel

Rijscholen Scherpenzeel

Wanneer jij op zoek bent naar goede rijscholen in Scherpenzeel, dan bij jij bij de onderneming De Smit aan het goede adres. Bij deze onderneming kan jij voor een scherp tarief terecht voor autolessen. Omdat de ene persoon het wat makkelijker afgaat als de andere kan jij kiezen uit verschillende pakketten en het aantal lessen. Er wordt veel aandacht aan jou besteedt en precies op jouw tempo gewerkt. De instructeur begeleidt jou heel erg goed en stelt jou heel erg goed op je gemak. Dit heb ik zelf als zeer prettig ervaren. Wat erg fijn is, is dat jij elke les dezelfde instructeur krijgt.

Rijscholen Scherpenzeel

Theorielessen volgen

Voordat jij op mag voor het praktijkexamen, moet er ook een theorie examen worden afgelegd. Daarvoor heb jij een theorieboek nodig en kan jij theorielessen nemen. Bij deze onderneming is er ook een pakket waar dit allemaal bij in zit. Dit is het Compleet pakket. Dit pakket ziet er als volgt uit:

  • Gezondheidsverklaring CBR
  • Theorieboek
  • Theorie examen
  • Tussentijdsetoets
  • Praktijkexamen

In dit pakket kan jij ook nog kiezen voor twintig lessen of dertig lessen. Iedere les die jij volgt duurt twee uur en leer jij alle benodigde regels. Van alle rijscholen in Scherpenzeel is voor mij dit toch echt de beste.