Opslagbedrijven op Facebook.

Wanneer iemand gaat verhuizen of het huis gaat renoveren is er vaak een oplag ruimte nodig om de spullen tijdelijk in op te slaan. Een opslag kan natuurlijk ook door bedrijven worden gebruikt om bijvoorbeeld een deel van de voorraad in op te slaan. Vaak doen mensen eerste online wat onderzoek naar de verschillende mogelijkheden en de verschillende bedrijven. Hierom is het voor opslagbedrijven belangrijk dat ze goed vindbaar zijn, goed bereikbaar zijn voor klanten en zich goed weten te profileren. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van social media, een geschikt platform hiervoor is Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor opslagbedrijven?

Facebook is een is een social media platform waar bijna iedereen tegenwoordig wel bekend mee is. Jong en oud kunnen er gebruik van maken. Facebook is een platform dat zeer gebruiksvriendelijk is en daarom door een breed publiek te gebruiken is. Facebook kan onder andere gebruikt worden om foto’s, filmpjes of teksten te plaatsen. Hier kunnen mensen vervolgens weer gemakkelijk op reageren, deze liken of dit delen. Wanneer veel mensen dit doen zal het bericht een zo breed mogelijk publiek bereiken. Een opslagbedrijf kan op Facebook bijvoorbeeld plaatsen over de verschillende locaties en de verschillende soorten opslag die zij bieden. Daarnaast kunnen de klanten via Facebook eventueel ook op de hoogte worden gehouden over welke locaties op dat moment vol zitten en welke nog beschikbaar zijn.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van mensen te beantwoorden die het opslagbedrijf zijn tegengekomen op Facebook. Dit kan bijvoorbeeld gaan over mensen die graag een offerte willen ontvangen of graag meer informatie zouden willen ontvangen. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden bent u van harte welkom om contact op te nemen via de live chat. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en kijken graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.