Pallet movers

Verschillende soorten palletverhuizers en hun functie

Met zoveel verschillende soorten pallets, zou het gemakkelijk moeten zijn om de juiste te kiezen. Er zijn zoveel voordelen van het gebruik van Palletmover, waaronder tijd, geld, milieu en gemak. Als u een nieuwe pallet koopt, zorg er dan voor dat deze is gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals staal, plastic, aluminium enz. Palletverhuizer is erg belangrijk bij magazijnactiviteiten. Het is essentieel om de beste palletmover te kiezen om een ​​efficiënte opslagruimte te hebben. Er zijn verschillende soorten palletmover, waaronder een vorkheftruckpallet, een reachtruckpallet, een stapelpallet enzovoort. En niet te vergeten de derde, namelijk de mobiele palletverhuizer. U kunt verschillende soorten modellen op de markt vinden en als u de beste opslagmedia voor magazijnbehoeften wilt, kies dan de palletmover die gebruiksvriendelijk, duurzaam en flexibel is.

Het productiebedrijf voor palletverhuizers

U zou een kwaliteitsproduct moeten krijgen van het productiebedrijf voor palletverhuizers. Het bedrijf zal u alle hulp bieden die nodig is in uw bedrijf, beginnend bij het ontwerp, het materiaal, de planning en de productie van pallets. Zij zullen u voorzien van de beste modules in overeenstemming met uw zakelijke behoeften. Op deze manier krijgt u de maximale productiviteit voor uw investering. X-way Mover is een efficiënt systeem dat u helpt bij het verplaatsen van pallets met behulp van vorkheftrucks en ander materieel. U kunt tijd en geld besparen bij het transporteren van goederen door gebruik te maken van palletmover. Met X-way mover kunt u eenvoudig en snel uw pallets verplaatsen naar elke locatie naar keuze.

De X-way mover

De X-way mover is een uniek systeem dat u maximaal voordeel biedt en de tijd die gemoeid is met het verplaatsen van pallets verkort. De palletmover bestaat uit vier hoofdmodules: het giekplatform, de basiseenheid, de tandheugel- en rondselaandrijvingen. Het giekplatform heeft een telescopische handgreep en giek die naar wens van de gebruiker omhoog en omlaag kan worden gebracht. De basisunit wordt gebruikt voor de opslag van uw afgewerkte producten en voor het transporteren van de materialen naar de vrachtwagen of naar de opslagruimte.