RealGen zorgde voor meer verdiensten

RealGen

RealGenSinds ik gebruik maak van de diensten van RealGen merk ik echt een groot verschil. Voorheen konden mensen op mijn website niet heel veel informatie vinden. Er stonden vooral praktische zaken beschreven, zoals mijn adres, telefoonnummer en openingstijden. Tegenwoordig is dat niet meer genoeg en willen consumenten het liefst precies weten wat jij hen te bieden hebben. Dat is ook de reden dat ik op een gegeven moment besloten heb alles te laten vernieuwen. Het zou heel erg grondig moeten gebeuren met afbeeldingen, teksten en misschien zelfs een webshop hier aan gekoppeld. Zelf heb ik hier helemaal geen verstand van en daarom ben ik gaan uitzoeken wie dan wel.

Een groei

Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel uit bij RealGen en daarover las ik veel goede verhalen. Diezelfde dag heb ik nog contact opgenomen om een aantal vragen te stellen. Tijdens dit gesprek werd mij alles duidelijk en ben ik enthousiast geworden. Meteen heb ik dan ook besloten om met hen in zee te gaan. Daar pluk ik tot op de dag van vandaag de vruchten van. Mijn omzet is namelijk flink gestegen door deze beslissing en daar ben ik blij mee. Hopelijk kunnen wij deze stijgende lijn vast blijven houden samen.