Twee tips wanneer je jouw huis gaat verbouwen

De Nederlandse huizenmarkt is erg krap. Dit betekent dat er meer vraag is dan aanbod. De vraag naar nieuwe koop- of huurhuizen is groter dan het aanbod aan nieuwe huizen. Om kans te maken op een koophuis is het belangrijk dat je een flink bedrag aan eigen vermogen hebt gespaard. Dit geld kun je gebruiken om boven de waarde van de hypotheek te bieden. Het geld dat je daarna nog over hebt zou je kunnen investeren in het verbouwen van je huis. In deze blog geven we je een aantal tips.

Zorg voor de juiste sanitaire voorzieningen

Wanneer je eindelijk jouw droomhuis hebt kunnen bemachtigen in deze moeilijke huizenmarkt wil je met het spaargeld dat je nog over hebt jouw huis gaan verbouwen. Wanneer je een groep bouwvakkers in jouw huis aan het werk hebt is het laatste dat je wilt dat deze groep grote mannen jouw toilet gebruikt. Hoewel bouwvakkers erg handig en vaak ook sterk zijn staan ze niet perse bekend om hun goede lichamelijke hygiëne. Wij raden daarom aan om de juiste sanitaire voorzieningen in de vorm van een toiletwagen aan te schaffen. Via toiletwagen.nl boek je eenvoudig en snel een mobiel toilet voor jouw verbouwing.

Zorg voor de juiste plek voor al jouw bouwafval

Nu je hebt gezorgd voor een goede plek voor de lichamelijke afvalstoffen is het ook belangrijk een plek te hebben waar jouw bouwafval kan worden opgeslagen en afgevoerd. Wij raden aan een bouwbak te bestellen. Je kunt een bouwbak aanvragen bij de gemeente maar wij raden aan direct zaken te doen met een partij die deze bouwbakken aanbiedt zoals Logicwaste. Het voordeel van een bouwbak is dat je alle afvalstoffen op één plek hebt. Je kunt het afval droog bewaren en de partij die de bouwbak levert komt het afval ophalen en afleveren.