Verhelpen van daklekkage Zoetermeer

Ik had het kunnen zien aankomen een lekkage door achterstallig onderhoud van het plat dak. Mijn buurman kwam met het advies om op de website www.dakinnovator.nl naar daklekkage Zoetermeer. Ik was heel blij met de goede raad van de buurman. ik heb ook direct een afspraak gemaakt met dit bedrijf. Ze beloofde mij dat ze dezelfde dag nog langs zouden komen om te kijken of ze het probleem op konden lossen.Tot mijn grote verbazing belde ze een uur later dat er al iemand onderweg was. Helemaal geweldig want van een lekkage wil je zo snel mogelijk af. De uiterst vriendelijke vakmannen hadden het probleem snel gevonden.

Wat een geweldige service en het probleem was snel verholpen

Wat was het fijn dat ze het probleem de lekkage direct op konden lossen. Ze hebben overigens heel het dak geïnspecteerd. Zonder dat de vakmannen opdringerig waren adviseerde ze mij toch dringend om niet al te lang te wachten met het onderhoud van het dak om verder lekkages of problemen te voorkomen. Toch was het door mijn eigen schuld twee weken later weer raak en kon ik de woorden daklekkage Zoetermeer weer intoetsen om met de vakmannen een afspraak te maken. Wat een goede service want toen hebben ze niet alleen de lekkage verholpen maar gelijk ook al het nodige onderhoud aan het dak uitgevoerd.