Wat er ook vervoerd moet worden

speciaal transport

Speciaal vervoer kan soms een heel gedoe zijn, of het nu om het vervoeren van een machinepark gaat of het vervoer van andere zeer grote objecten waar waarschijnlijk een vergunning voor nodig is. Met speciaal transport kan het ook nodig zijn, dat er begeleiding nodig is om de vrachtauto veilig door het verkeer heen te loodsen. Wat voor transport je ook hebt te vervoeren, gebrvermeertransport.nl heeft zeer veel ervaring met het voeren van objecten van al dan niet technische aard.

Uitgebreid wagenpark

Wanneer je als bedrijf speciaal transport uit wilt kunnen voeren, moet je de beschikking hebben over verschillende voertuigen. Diepladers, opleggers, euro diepladers of een container zijlader, door gebruik te maken van deze voertuigen is het ook mogelijk om eenvoudig en zonder problemen de lading te laden en te lossen. Alle medewerkers en chauffeurs beschikken over de benodigde certificaten om altijd veilig te kunnen werken tijdens het transport, maar ook wanneer er geladen en gelost moet worden.

speciaal transport

Altijd flexibel en op tijd

Bij een speciaal transport is stiptheid van groot belang, alle werkzaamheden moeten naadloos op elkaar aan kunnen schuiven. De combinatie van het personeel van gebrvermeertransport.nl en de professionele voertuigen zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Alle vergunningen worden voor je geregeld, zodat je alleen maar zorgen hoeft te hebben over de daadwerkelijke verhuizing. Heb je als bedrijf hulp nodig bij het demonteren of monteren van machines zijn daar ook verschillende mogelijkheden voor. Bij Vermeer kun je terecht voor het complete aanbod betreft transport.