Weinig daglicht in de woonkamer

Solatube

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je te weinig daglicht binnen krijgt in de woonkamer, de ramen zijn te klein of je woont op een ongunstige plaats in de straat. Het is bekend dat mensen ontspannender leven en wonen wanneer er voldoende daglicht is, met een solatube zorg je ervoor dat je op iedere plaats daglicht kunt hebben. Waar en hoe de ruimte ook ingericht is, de ruimte wordt weer heerlijk licht en je kunt er normaal leven. Prachtig verwerkt in het plafond geniet je van het heerlijke daglicht.

Solatube

Maak van je keuken een echte woonkeuken

De keuken is tegenwoordig ook een volwaardige ruimte van een woning, even lekker na het werk bijpraten en met het hele gezin eten. Het is niet gek als je er voldoende daglicht aanwezig moet zijn, niet alleen zorgt een solatube voor daglicht. In de avond wordt de solar verlichting gebruikt om ook dan een heerlijke lichte ruimte te krijgen. Welk formaat of welke hoogte een ruimte ook heeft, met de tube kun je daglicht binnenkrijgen in iedere ruimte welke vorm en formaat deze ook is.

Prachtige licht hal in je woning

Omdat er in de hal een trap aanwezig is komt er weinig tot geen daglicht naar binnen. Maar door gebruik te maken van een solatube is dit eenvoudig, de buis reflecteert het daglicht wat via de plafondplaat in de ruimte komt. Of je ee ruimte hebt van twee meter, of grote afstanden af moet leggen tussen het dak en de ruimte. De mogelijkheden met de tube zijn enorm, je creëert een compleet nieuwe ruimte.