Cognitieve gedragstherapie Eindhoven

Cognitieve gedragstherapie Eindhoven

Cognitieve gedragstherapie Eindhoven. Nooit eerder had ik hiervan gehoord en dat was maar goed ook. Tegenwoordig kan ik hier veel over vertellen, niet negatief, maar juist positief.

Onze dochter was altijd een spontane en vrolijke meid. Het was fijn om har in de buurt te hebben. Helaas gebeurde het steeds vaker dat zij zich terug trok op haar kamer. Echte gesprekken konden wij niet meer normaal met haar voeren. Om het minste en geringste werd zij al kwaad en liep dan naar haar kamer. Ook op school was haar gedrag opgevallen en daarom werd het tijd om te kijken wat aan haar mankeerde. Hiervoor hebben wij een therapeut benaderd.

Naar de Cognitieve gedragstherapie Eindhoven

Via de huisarts werden wij doorverwezen naar MIND pedagogische praktijk. Hier zijn diverse professionele therapeuten aan het werk. Nadat wij hier een afspraak hebben gemaakt is onze dochter naar de therapeut gegaan. Al snel bleek dat zij last had van weinig zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld. Hierdoor ging zij zich steeds meer afsluiten voor de omgeving.

Gelukkig gaat het door deze therapie een stuk beter met onze dochter. Zij kan weer lachen en ook zit zij niet vaak meer op haar kamer. Gelukkig hebben wij op tijd aan de bel getrokken en de juiste begeleiding voor haar gevonden.