De beste tips voor het gebruiken van jouw vaporizer

Ben jij sinds kort begonnen met vapen? Dan is het handig om te weten hoe jij jezelf van correct gebruik van je vape kan garanderen! In dit artikel nemen we belangrijkste handigheidjes samen met jou door.

Shake de juice!

Voordat jij jouw vaporizer bijvult met jouw nieuwe smaak, houd er goed rekening om de e-liquid goed te schudden. Dit zorg er namelijk voor dat alle ingrediënten goed samenvloeien. Zo verzeker jij jezelf van een betere dampervaring van de eerste tot de laatste puff! Ook handig om te weten dat je je e-liquids vooral uit de buurt houdt van direct zonlicht. Let ook goed op dat je de dop van het flesje er weer correct op doet als je klaar bent met bijvullen.

Onderhoud jouw vaporizer

Goed onderhoud van jouw vaporizer zorgt ervoor dat jouw favoriete device nog jaren met je mee kan gaan! Een van de belangrijkste onderdelen om rekening mee te houden is de batterij. Wanneer het LED-lampje aangeeft dat jouw toestel opgeladen moet worden, aarzel dan niet om je vaporizer zo snel mogelijk aan het stopcontact te hangen. Dit zorgt voor een langere levensduur van de batterij. Daarbij is het ook belangrijk dat je om hygiënische redenen de mondstukken goed schoonhoudt. Tevens zal hierdoor de smaak van de e-liquids beter behouden blijven.

Een ander belangrijk onderhoudsaspect zijn de coils van jouw vaporizer. De coils zijn een van de belangrijkste componenten in elke vaporizer. Deze zijn namelijk verantwoordelijk voor het opwarmen van de e-liquid in jouw apparaat en om deze om te zetten in damp. Zorg ervoor dat je de coil dus regelmatig schoonmaakt met water en een borsteltje om de coil voorzichtig spik en span te krijgen.

Ben je op zoek naar meer advies voor het kiezen van jouw favoriete vaporizer? Neem dan gerust contact op met www.e-smokewinkel.nl, de expert op het gebied van alle soorten e-sigaretten.