Geschikte hoortoestellen vergelijken?

Kun je eigen wel hoortoestellen vergelijken, of is ieder toestel juist anders? Nadat ik voor een paar weken terug te horen kreeg dat mijn gehoor drastisch achteruit was gegaan, ben ik hier naar gaan zoeken. Ik wilde namelijk achterhalen welke apparaat geschikt was voor mij. Hopelijk zou het mij dan schelen. Enfin, tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik al vrij snel terecht op de website van Phonak. Bij dit bedrijf is het mogelijk om je gehoor te laten testen. Maar ook direct de apparaat aan laten meten.

Afspraak gemaakt met Phonak

Aangezien ik er graag meer over te weten wilde komen ben ik een afspraak gaan maken met Phonak. Een vriendelijke medewerker heeft de datum en tijd bevestigd en vervolgens stond ik bij hun op de stoep. Mijn gehoor werd getest en daaruit bleek hetzelfde te komen. Dit was dan ook voor mij een bevestiging dat mijn gehoor ondersteuning nodig had. Gelukkig wist Phonak precies wat er gedaan moest worden. Mijn gehoorgang werd opgemeten en daaruit kon ik een aantal modellen passen. Dit zat natuurlijk nog niet prettig, maar dat komt omdat ieder toestel correct wordt opgemeten voor jouw gehoor. De prijs werd berekend en ik kreeg zelfs een gedeelte terug van de verzekering. Voor mij was het dan ook snel duidelijk dat ik bij Phonak aan het juiste adres was!