To do’s in Nieuwerkerk aan den IJssel

Een van de mooiere onontdekte plekken in de regio van Rotterdam is toch wel Nieuwerkerk aan den IJssel. Misschien ben je er wel eens geweest, misschien ook niet. Nieuwerkerk aan den IJssel is een plek waar heel wat moois te zien is maar ook veel leuks te doen is. Zo is het een ontzettend groene regio en beschikt de plaats over een mooie grote golfbaan waar veel mensen hun vrije tijd besteden.

In dit artikel gaan we je enkele tips geven om te zien en om te doen in Nieuwerkerk. Ben je dus op zoek naar tips voor deze mooie plek? Lees dan snel verder!

Golfbaan


Zojuist al benoemd en zeker het bekijken waard: de golfbaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit is een van de grotere en dus ook bekendere golfbanen binnen de regio in Rotterdam. Hij is ontzettend populair bij de gepensioneerden waardoor het ook altijd gezellig druk is op de golfbaan. Na het golven is er altijd tijd voor een biertje bij het restaurant van de golfbaan, waarvan gezegd wordt dat dit hét restaurant Nieuwerkerk aan den IJssel is. Zoals gezegd is het altijd gezellig druk en er is ontzettend veel lekkers te krijgen op het menu van het restaurant. Er is van alles wat voor iedereen!

Wat is er nog meer te doen?


Naast het golven is er natuurlijk nog wel meer mooist wat je kunt doen of zien in de buurt. Wij raden vooral aan om hier eens met de fiets naar toe te gaan. Je hebt er ontzettend mooie grote open gebieden waar je doorheen kunt fietsen en waar het volledig groen is. Hier kun je bijvoorbeeld verschillende soorten vogels spotten die je normaal gesproken niet zo snel zult zien elders in het land. Echt een aanrader dus!