Van februari tot en met mei is het fijn vrouw te zijn

Bij het lezen van de titel van deze blog kun je jezelf afvragen of het de rest van het jaar niet fijn is om vrouw te zijn maar zo bedoelen wij het natuurlijk niet. Wij hopen met deze titel jouw aandacht te hebben getrokken zodat we je kunnen informeren over de bijzondere dagen die de maanden februari tot en met mei hebben om vrouwen in het zonnetjes te zetten. In deze blog bespreken wij Valentijnsdag, Secretaressedag en Moederdag. Doe er je voordeel mee en haal een wit voetje bij de vrouwen die prive of professioneel een rol in jouw leven spelen.

Valentijnsdag

De meeste stelletjes doen net alsof deze dag een commerciele dag is die hun koud laat, tot dat je opeens geen cadeau voor haar hebt. Hopelijk heb jij het dit jaar slim aangepakt en heb je de corona omstandigheden weten te benutten om je geliefde thuis een flink in het zonnetje te zetten. Laten we eerlijk zijn, commercieel of niet, het is natuurlijk het perfecte moment om stil te staan bij de liefde en de liefde te vieren

Secretaressedag

Het beroep van secretaresse is een beroep dat zelfs in deze moderne samenleving nog vooral door vrouwen wordt beoefend. Voor veel mensen is een secretaresse degene die het eigen werk dragelijk maakt en degene die vaak op werk het dichts bij staat van alle collega’s. Dit is dan ook degene die jouw werk heel moeilijk kan maken dus een gemotiveerde secretaresse is veel waard. Houdt er daarom rekening mee dat het 15 april weer secretaressedag is, de dag om een bloemetje of een pluim van pluimen.nl te schenken.

Moederdag

De dag waarop we de belangrijkste vrouw uit ons leven centraal zetten mag natuurlijk niet ontbreken. 9 mei is het weer moederdag. Zorg dat je een ontbijt op bed en een bloemetje regelt en ze is de hele dag dolgelukkig.