Een nieuwe Vespa kopen in Rotterdam

Wist je dat Vespa scooters al meer dan zeventig jaar bestaan? Het begon als de eerste scooter van vliegtuigfabrikant Piaggio, het unieke design is nog steeds mateloos populair. Bij een nieuwe Vespa kopen kom je in Rotterdam verschillende modellen tegen, en zelfs merken die veel goedkoper zijn. Welke Vespa snorscooter of bromscooter kun je het beste kopen, en waar kun je goedkoop terecht? Dat vertellen we je op deze pagina!

Bekijk de nieuwste Vespa scooters online, met exclusieve uitvoeringen en tijdelijke modellen. Wees er snel bij voor jouw favoriete scooter niet meer leverbaar is!

Hoe zit het met de goedkope merken?

Diverse aanbieders hebben verschillende merken retro scooters, dat maakt vergelijken in Rotterdam lastig. Houd er rekening mee dat er maar één echte fabrikant is van Vespa en dat is Piaggio in Italië. De rest zijn Chinese kopieën en naast het uiterlijk niet echt te vergelijken met de originele scooter.

Welke Vespa scooters kun je nu kopen?

Momenteel zijn de Vespa Primavera en de Vespa Sprint nieuw leverbaar, daarnaast zijn er van elk model ook speciale uitvoeringen zoals de Primavera Settantesimo of Sprint Sport SS die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn. Wacht dus niet te lang met jouw favoriete snorscooter of bromscooter kiezen!

Vespa scooter leasen

Wanneer je niet het geld hebt voor “the real thing”, maar geen geld wilt verspillen aan een goedkope scooter die minder kwaliteit levert kun je ook een scooter op afbetaling kopen. Bekijk online de mogelijkheden en rijd binnenkort in Rotterdam op jouw nieuwe Vespa scooter!